Eklund Media

Hej Mäklare

Du har väl inte missat att Vitec släcker ner Vitec Säljstöd/Vitec Mäklarsystem den 23 april 2019*?

Detta är ett preliminärt datum för dem som använder Vitec Mäklarsystem, enligt Vitec, med reservation för förändringar. För dig som använder Vitec Säljstöd så kommer datumet nedsläckning vara någon gång i maj.
Eklund Media
Grattis! Jag önskar dig lycka till!

Hur påverkar detta dig?

A. Jag använder redan Vitec Express

Bra! Då påverkas du inte så mycket av förändringen. Du behöver kanske vänja dig att endast jobba i Vitec Express, men du behöver inte ligga vaken på nätterna. Däremot kan din hemsida påverkas. Jag vill veta hur min hemsida påverkas

B. Jag använder bara Säljstöd/Mäklarsystem idag

Då gör du klokt i att boka en utbildning boka en utbildning för att så snabbt som möjligt vänja dig vid att jobba i Vitec Express. Läs mer på Vitecs hemsida om utbildning i Vitec Express

Hur påverkas din hemsida?

A. Vi gjorde om vår hemsida nyligen

Grattis! Då håller vi tummarna för att dina listor med objekt till salu och dina objektsbeskrivningar är kopplade till Vitec Connect, som är den nya kopplingen mellan Vitec Express och din hemsida. Inte? Osäker? Vi kan hjälpa dig att reda ut vad du har för koppling.

B. Det var ganska länge sedan vi gjorde om vår hemsida

Risken finns att du har en äldre koppling mellan hemsidan och Vitec. Om begrepp som Dataexport och XML-koppling känns bekanta har du en äldre koppling.
Dina kopplingar kommer fortfarande att fungera.
Vi berättar gärna mer om den nya kopplingen (Vitec Connect).

C. Vi använder Vitecs standardlistor och standardbeskrivningar

I dagsläget är det inte riktigt klart vad som kommer hända med dessa, mer än att de kommer fortsätta fungera.

Psst... vi har en riktigt attraktiv lösning för dig som endast är intresserad av en standardbeskrivning. Ring oss på 0708-786 847 så berättar vi mer.

D. Inget av ovanstående som passar in?

Vi kan hjälpa till att reda ut vad du har för typ av lista och beskrivning.

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi hjälper dig med det mesta som har med din hemsida att göra och med alla kopplingar till Vitec.

Hitills har vi hjälpt (och hjälper) ett trettiotal fastighetsmäklare med hemsidor och kopplingar till Vitec.

Jag heter Henrik Eklund, är ägare och grundare av Eklund Media och har jobbat med hemsidor för fastighetsmäklare sedan 1996. Mellan 1996 och 2004 var jag  webbdesigner/webbutvecklare på Capitex (idag Vitec). Sedan 2004 driver jag min egna verksamhet som specialist på webblösningar för mäklarbranschen.

Våra produkter

Vi kan hjälpa dig med det mesta som är webbrelaterat. Låter det för bra för att vara sant? Ta en titt på våra erbjudanden och avgör själv.

Klarar din hemsida testet?

Din hemsida är ditt enskilt viktigaste skyltfönster. Det är här du får den första viktiga kontakten med dina kunder. Det är här du visar vad du har att erbjuda. Det är här du bygger ditt varumärke.
Jag vill veta mer
Din produkt?
Är det något du saknar? Vi älskar att lösa problem och är alltid öppna för att ta fram produkter som sparar tid eller skapar mervärde för våra kunder. Ring oss på
0708-786 847 för en förutsättningslös diskussion kring dina behov.

ett axplock av våra kunder

Kontakta oss om ni vill se fler referenskunder.