Klarar din hemsida testet?

Din hemsida är ditt enskilt viktigaste skyltfönster. Det är här du får den första viktiga kontakten med dina kunder. Det är här du visar vad du har att erbjuda. Det är här du bygger ditt varumärke.

Eklund Media
Grattis! Jag önskar dig lycka till!

5 frågor du behöver ställa dig om din hemsida

Hjälper den dig att sova gott om natten?

Tekniken är A och O på en mäklarsida. Kopplingen mellan hemsidan och mäklarsystemet måste fungera. Listor, bostadsbeskrivningar och formulär för interaktion måste presenteras snyggt , logiskt och utan fördröjning. Och skulle något bli fel måste du känna dig säker på att få hjälp direkt. Inte vänta i någon supportkö.

Bygger den relationer?

Affärer bygger alltid på förtroende. Förtroende byggs av människor. Mäklare och mäklarassistenter är mäklarföretagets viktigaste tillgång. Hemsidan ska visa vilka ni är. Visa på er kunskap och kompetens men också ge en bild av människorna bakom yrkesrollerna.

Ger den mervärde?

Känner dina besökare att de lär sig något nytt på din sida? Får de värdefulla tips och inspiration? Kvalitativt och relevant innehåll i form av artiklar och/eller filmer får besökare att vilja besöka och stanna på hemsidan. Det bygger kundlojalitet, stödjer kunderna i köpresans olika faser och hjälper dig att äga ditt ämne.

Är den snygg?

Estetik är ett grundläggande värde i din affär. Därför måste hemsidan andas kvalitet och vara en njutning för ögat. All text måste ha ett tilltal som inger förtroende och får besökaren att känna sig hemma.

Är den användarvänlig?

Varje besökare är en presumtiv kund. Hon eller han ska snabbt och enkelt hitta det de söker. Strukturen ska vara logisk och leda besökaren rätt, men också väcka intresse och överraska med mervärden.
Att den också ska vara optimerad för att synas i relevanta sökmotorer ser vi som en ren självklarhet.

Kunde du med gott samvete checka av samtliga boxar? Grattis! Du har en hemsida som levererar det den ska. I annat fall finns det potential att förbättra dina affärer. Behöver du hjälp står vi gärna till tjänst. Tillsammans med dig ser vi över din nuvarande webblösning och presenterar ett åtgärdsförslag.

Eklund Media är en totalleverantör av webblösningar för mäklarbranschen. Vi har byggt ett trettiotal mäklarsidor från grunden och har 20 års erfarenhet av Vitecs system. Vi kan räkna upp alla fält som kan matas in i sömnen och har gedigen kunskap om tekniken bakom. Och skulle du vilja ha funktionalitet utöver det utvecklar vi den lösning du behöver.

Slagkraftig och förtroendeskapande webbcopy ingår också i vår verktygslåda och vi kan leverera värdeskapande webbinnehåll i form av artiklar, nyhetsbrev och film. Innehåll som bygger ditt varumärke och hjälper dig att bli top of mind på din marknad.

Ring oss på 0708-786 847 eller maila henrik@eklundmedia.se

Våra produkter

Vi kan hjälpa dig med det mesta som är webbrelaterat. Låter det för bra för att vara sant? Ta en titt på våra erbjudanden och avgör själv.

Din produkt?
Är det något du saknar? Vi älskar att lösa problem och är alltid öppna för att ta fram produkter som sparar tid eller skapar mervärde för våra kunder. Ring oss på
0708-786 847 för en förutsättningslös diskussion kring dina behov.

ett axplock av våra kunder

Kontakta oss om ni vill se fler referenskunder.